............................................
Mandag d. 10/3: Biksemad med spejlæg og rødbeder
Tirsdag d. 11/3: Boller i selleri med kartofler
Onsdag d. 12/3: Skinkeschnitzel med braset kartofler
Torsdag d. 13/3: Ovnbagt pastaret med kylling og tomatsauce
Fredag d. 14/3: Mørbrad a la creme med surt
Lørdag d. 15/3: Skinke med flødekartofler og grønt
Søndag d. 16/3: Flæskesteg med rødkål
............................................
Mandag d. 17/3: Tarteletter med høns i asparges
Tirsdag d. 18/3: Karbonader med ærter og gulerødder
Onsdag 19/3: Stegt flæsk med persillesauce
Torsdag d. 20/3: Krydret kylling med barbecuesauce
Fredag d. 21/3: Oksegryde med garam masala og ris
Lørdag d. 22/3: Bøf bearnaise med ærter og pommes frites
Søndag d. 23/3: Rullesteg med urter og grønt
............................................