............................................
Mandag d. 10/2: 3 stk. tarteletter med høns i asparges og salat
Tirsdag d. 11/2: Karbonader med ærter og gulerødder
Onsdag d. 12/2: Skinke med flødekartofler og salat
Torsdag d. 13/2: Gl. dags kylling med agurkesalat
Fredag d. 14/2: Pariserbøf med pommes frites
Lørdag d. 15/2: Kylling à la ris taffel
Søndag d. 16/2: And à la orange med skysauce + tilbehør
............................................
Mandag d. 17/2: Krydderschnitzel med paprikasauce
Tirsdag d. 18/2: Hvidkålsrouletter med surt
Onsdag 19/2: Kogt hamburgerryg med gemüse og aspargessauce
Torsdag d. 20/2: Gl. dags gode ben med kartofler
Fredag d. 21/2: Boeuf bourguignon med kartoffelmos
Lørdag d. 22/2: Dansk bøf eller Stegt lever med bløde løg
Søndag d. 23/2: Gl. dags oksesteg med perleløg og bønner
............................................