............................................
Mandag d. 21/10: Karbonader med stuvet grønt og kartofler
Tirsdag d. 22/10: Kylling i karry med ristaffel
Onsdag d. 23/10: Farseret rødkål med kartofler
Torsdag d. 24/10: Hakkebøf med whiskeysauce og fritter
Fredag d. 25/10: Glaseret skinke med flødekartofler
Lørdag d. 26/10: Græsk farsbrød med tzatziki
Søndag d. 27/10: Gl. dags oksesteg med perleløg
............................................
Mandag d. 28/10: Kyllingefrikadeller med skysauce
Tirsdag d. 29/10: Fiskefilet med kartofler og persillesauce
Onsdag 30/10: Boeuf Daube med kartoffelmos og rødbeder
Torsdag d. 31/10: Lasagnette med salat
Fredag d. 1/11: Mørbradgryde med ris
Lørdag d. 2/11: Bøf bearnaise med ærter og pommes frites
Søndag d. 3/11: Gl. dags kylling med persille-skysauce
............................................