............................................
Mandag d. 21/4: Biksemad med spejlæg
Tirsdag d. 22/4: Hotwings med kartoffelsalat
Onsdag d. 23/4: Kong fiddes livret med rødbeder
Torsdag d. 24/4: Kyllingefrikadeller med gulerodssalat
Fredag d. 25/4: Chili con carne med ris
Lørdag d. 26/4: Spareribs med pommes frites og salat
Søndag d. 27/4: Gl. dags oksesteg med parleløg og skysauce
............................................
Mandag d. 28/4: Lasagne med salat og flutes
Tirsdag d. 29/4: Stegt flæsk med persillesauce
Onsdag 30/4: Friteret kylling med ris og sur/sød sauce
Torsdag d. 1/5: Frikadeller med stuvet hvidkål
Fredag d. 2/5: Krydret Schnitzel med sauce bretagne
Lørdag d. 3/5: Krydderskinke med flødekartofler og salat
Søndag d. 4/5: Forloren hare med bønner og surt
............................................