............................................
Mandag d. 13/1: Marineret kylling med pommes fritesbbq sauce og salat
Tirsdag d. 14/1: Biksemad med spejlæg og rødbeder
Onsdag d. 15/1: Frikadeller med stuvet hvidkål
Torsdag d. 16/1: Dansk bøf med bløde løg
Fredag d. 17/1: Kylling i fad med løseris og salat
Lørdag d. 18/1: Fish and chips med tartar sauce
Søndag d. 19/1: Oksespidsbryst med peberrods sauce
............................................
Mandag d. 20/1: Stegt medister med rødkål
Tirsdag d. 21/1: Gullasch med kartoffelmos
Onsdag 22/1: Stegt flæsk med persille sauce
Torsdag d. 23/1: Kogt torsk med senneps sauce
Fredag d. 24/1: Spareribs med pommes frites og salat
Lørdag d. 25/1: Korteletter i fad med ris
Søndag d. 26/1: Flæskesteg med rødkål og sky sauce
............................................