............................................
Mandag d. 18/11: Frikadeller med rødkål
Tirsdag d. 19/11: Sorte gryde med kartoffelmos
Onsdag d. 20/11: Gl. dags kylling med rabarberkompot
Torsdag d. 21/11: Karbonader med ærter og gulerødder
Fredag d. 22/11: Spareribs med pommes frites
Lørdag d. 23/11: Mørbrad a la creme med agurkesalat
Søndag d. 24/11: Ribbensteg med rødkål
............................................
Mandag d. 25/11: Paneret kotelet med grønt
Tirsdag d. 26/11: Stegt flæsk med persillesauce
Onsdag 27/11: Boller i selleri med kartofler
Torsdag d. 28/11: Kylling i hvidvinssauce med vindruer
Fredag d. 29/11: Marineret skinke med flødekartofer
Lørdag d. 30/11: Bøf bearnaise med pommes frites og ærter
Søndag d. 1/12: Andesteg med kartofler og andeskysauce
............................................