............................................
Mandag d. 24/3: Dansk bøf med bløde løg
Tirsdag d. 25/3: Farseret porre med surt
Onsdag d. 26/3: Boller i karry med ris
Torsdag d. 27/3: Gl. dags kylling med agurkesalat
Fredag d. 28/3: Krydderschnitzel med pommes frites og barbecuesauce
Lørdag d. 29/3: Mørbradgryde med ris og salat
Søndag d. 30/3: Ribbensteg med rødkål
............................................
Mandag d. 31/3: Stegt medister med rødkål
Tirsdag d. 1/4: Stegt flæsk med persillesauce
Onsdag 2/4: Citronkylling i fad med ris
Torsdag d. 3/4: Gullasch med kartoffelmos
Fredag d. 4/4: Spareribs med pommes frites og salat
Lørdag d. 5/4: Stjerneskud med aspargessauce
Søndag d. 6/4: Kalkunsteg med krydret tomatsauce
............................................